Találkozás

 

Találkoztunk

 

 

Blogok, ha találkoznak. Bár itt inkább az emberek találkoztak. Írásokon, és fotókon ismert emberek. S az írott szavakon keresztül megismert lelkek, vágyakkal, tervekkel álmokkal. Ezek voltunk akkor, mi négyen. Hamar megtaláltuk a közös hangot, s nem volt feszélyezett egyikünk sem. Persze ehhez hozzájárult Amby és Katica könnyed stílusa. A blogjukról már jól ismert barátságos hangvétellel, és a szemükből, lényükből áradó napfénnyel. Vagy mondhatnám, olaszország nyomot hagyott bennük. Nem ismertem őket korábban, mikor még itthon éltek. Így nem tudom, menyit rakott hozzájuk Itália. De annyi bizonyos, jól állt nekik.

Ismét bebizonyosodott, hogy a fotók nem mindig mondanak igazat. Mindketten fiatalabbak életben, s ahogy szokták mondani: "szép emberek". Pl. Katica is csinosabb, mint a képeken.

Utólag remélem, nem értettem félre a "Hoztunk nektek chinottot" mondatot,mert egy egész üveggel "lenyultunk", s csak utólag döbbentem rá, lehet hogy a "nektek" az itthon ragadtaknak szólt. (ezúton akkor mea culpa!)

Jó volt látni, hallani őket. Sajjnáltuk, hogy nem lehettünk hosszabb ideig, de szólított a munka. Talán majd legközelebb. Várjuk az alkalmat.

Jó volt Veletek!

Megosztom
Facebook Twitter Email

3 válasz érkezett a Találkozás

  1. Nem értetted félre, konkrétan Neked vittük (igaz, eredetileg mindkettőt, de aztán kunyiztuk a többieknek vissza az egyiket :-).

    Akik ismertek előtte, azt mondják, változtunk – bár korábban is hasonló volt a hozzáállás 🙂

    A fényképekről meg… lehet hogy így 30 környékén már csak árt a fotó? 😉 Kláriról is nagyon jó fotóid voltak fent, de mint írtam, élőben még csinosabb volt 🙂

  2. Lassan össze is gyűtöm a foto-blogon a képeket.Újakat is kellene.Klári is piszkál,hogy pocakos aktokat csináljak.÷)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .