Változások

Egy hónapja már, hogy átköltöztünk a Duma-gyárból a Hodályba, s elért minket egy pár újabb változás.
Megkaptuk a borítékainkat. A mi csapatunk két embert veszített, amiből egyet talán még megmenthetünk. Tele a net az erről szóló cikkekkel, de csak a “nagy” emberekről szólnak a hírek. A kisemberek senkit sem érdekelnek. Olvasgatom a cikkek alatti kommenteket. Némelyik kárörvend, pedig azt sem tudja, mi van ezek mögött. A tudatlanok hülyesége.
Hogy jobb lesz ezentúl a látnivaló? Kétlem. Nem a minőség az elsődleges szempont.
Azon élcelődtem tegnap keserűen, hogy amennyi embert kirúgtak a mi kis hajónkból, azok szépen visszaszivárognának a régi házba, onnan folytathatnánk az egészet, ahonnan abbahagytuk. Azt rebesgetik, ez valamiféle bosszú. Csak rajtunk csattan az ostor. Sok esze nincs az ilyen bosszúállónak.

Hogy embereket vesztettünk, a mi időbeosztásunkat is nagyban érinti. Eddig úgy dolgoztunk, hogy egy hét délelőtt, egy hét délután, egy hét éjszaka, és egy szabad hetünk volt. Most tizenkét órát dolgozunk minden nap, felváltva nappal, és éjszaka, egy-egy szabadnappal megszakítva. Ez havonta több mint 200 órát jelent fejenként.

Nem tudom, hogy fogjuk bírni. Van, aki húsz éve dolgozott így, van aki csak öt éve. Teljesen felborult az életünk. Idegen környezet, új időbeosztással. Lassan már csak mi maradunk a régi Duma-gyárból együtt. Remélem ez kicsit összetartja a csapatot.

 

Megosztom
Facebook Twitter Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .