Hiba

Olyan végigolvasni a freeblog friss dobozának bejegyzéseit, mintha egy földrengés, vagy egy cunami után végigsétálni a természet által sújtott területen. (Már ha látszik a sok élősködő spammer kamu-blogjától … és itt sok csúnya szitokszó következik) Mindenhol sirám, jajszó. Van aki fogja a cuccát, és másik “városba” költözik, és van aki próbálja menteni a menthetőt, össze szedni a bejegyzés-maradványokat. Katasztrófa sújtotta övezett lett kicsiny birtokunk.
Vannak megoldások. A szerkesztők által leírt módon, és megjelentek önkéntes segítők is.
Ez a blog is áldozatául esett a technikának, de a bejegyzéseket sikerült visszaállítani. A kommenteket sajnos elnyelte a föld.
Egyetértek Libretto kolléga szavaival. Mi itt vagyunk otthon. S mint mindenki, akinek leégett a lakása, vagy a felső szomszéd áztatta be a frissen felújított szobáját, próbáljuk rendbe tenni otthonunkat. Szót se többet.

Köszönöm a freeblog csapatának az áldozatos munkáját.

 

Megosztom
Facebook Twitter Email

2 válasz érkezett a Hiba

  1. Tudod, én elhiszem, hogy a freeblog minden tőle telhetőt megtett, de az is megértem, hogy a legtöbben kiakadtak. Nekem mázlim volt, 20 bejegyzésből egy veszett el végleg, vissza tudtam tenni mindent (bár nyilván lett volna jobb dolgom is helyette, de mindegy). Igazából az volt a bosszantó, hogy a freeblog az admin felületen ezt írja a blogexport gomb felett: “Amúgy mi naponta lementjük az összes blogot, szóval nem veszik el semmi akkor sem, ha ezt itt nem használod.” Ehhez képest augusztus vége után semmi nem volt meg, és több emberről tudok, aki komplett blogot veszített el mindenestül, mert augusztus után kezdte írni.

    Nem azt mondom, hogy nem lehet túlélni egy blog elvesztését, de lássuk be, bosszantó, és sokaknak pótolhatatlan is. A babanaplót író kismamák, az önmagukat keresgélő tinédzserek szerintem érthető módon akadtak ki. Az járt a legjobban, aki mostanában keveset írt… 😉

  2. [ArtmüllerÁgnes](#11745831): igazad van. De tudom, hogy mennyit dolgoztak a srácok a hiba helyrehozásán. Bár az egyértelmű, hogy nagy bakot lőttek az exportokkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .