Szünet

Volna mit írni. Például arról, hogy miért foglalják el a normálatlan utasok a HÉV-en a babakocsisok, biciklisek helyét, és néznek bambán, ha az ember a képükbe tolja a kereket. Meg hogy a 105-ön miért áll meg a hülyéje az ajtóban, és nem lehet tőle felszállni rendesen. És arról, hogy após hogy változtatja néhány nap alatt picsogó szörnyeteggé Kispipit, akit egész évben megpróbálunk módszeresen nevelni, és akinek egy hét a nagyszülőkkel után még a szar is szar lesz.

Ám most egy hétig nem akarok a hülyékkel törődni. Nincs rá energiám. Ellenben a szabad hetemre terveztünk egy csomó programot. Módszeresen kihagytuk belőle a tanya-járatot. Elmegyünk ide-oda, és esténként a saját ágyunkban fogunk aludni. Ráadásul jó idő ígérkezik. Nem rohad le rólunk a gatya. Mindannyian utáljuk a nyarat. Vagyis inkább a meleget.

Pár hétig szünetel a blog. Nem mintha mostanában sokat írnék. Az idelátogatóknak minden jót kívánok, és maradok tisztelettel: bolond.

 

Megosztom
Facebook Twitter Email

2 válasz érkezett a Szünet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .