Napfény

A szombat úgy sikerült, amilyenre már régóta vágyom.
Végre megint baráti “körben” lehettünk. A régi csapat nagy része hiányzott. Mondhatni, rajtunk, és H.-n kívül mindenki. Érden voltunk, ahol egy nagyon szép, ideális méretekkel (nem túl nagy ház, és nem túl nagy kert) rendelkező házat építettek maguknak pár éve. Ráadásul Kispipivel azonos korú kisfiuk van. A szórakozás mindenkinek megvolt. Eper, és H. beszélgettek, a gyerekek együtt játszottak, én meg hosszú ideje először grillezhettem megint a rácson. Sütött a nap ezerrel, a kölkök visítva spriccelték egymást az új vízipuskájukkal. Szóval kikapcsolódtunk, jól éreztük magunkat mindannyian.
Bár estére a vállam Arany Jánosi színt öltött (vörösebb lőn a főzött ráknál), de ilyen programot minden hétvégén elviselnék. Jó volt újra barátokkal lenni. Azt hiszem, megérettek a gyerekek is erre.
Ráadásul bűnbe estem. Megkóstoltam a citromos Gösser-t, és ízlett. De azért nem indulok el a lejtőn. Maximum az efféle bulikon. Köszönjük a meghívást!

 

Megosztom
Facebook Twitter Email

2 válasz érkezett a Napfény

  1. Citromos Gösser a legjobb! 🙂 (van ám belőle 0%-os is, én mostanában állandóan azt iszom) –asszem mindjárt bontok is egyet! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .