Felkészülni

Kispipi ma reggel elment a nagyszüleivel a tanyára. Holnap kapjuk vissza. Nagy lépés ez nekünk, és neki is. Nem is tudom, ki fog szenvedni jobban. Nekünk máris hiányzik.

Pár napja már, hogy próbáljuk szóban felkészíteni. Lemész nagyiékkal a tanyára? – kérdeztük majd’ minden nap. És ő bólintott, és lelkesedett. Mondtuk neki: mi nem megyünk. Látszólag belenyugodott. Elfogadta. Mi meg hátra dőlhetünk, hogy egy hétvége gyerek nélkül. Magunkban vagyunk. Végre.
De hiába a gyerek “felkészítése”. Minket ki készít fel? Persze ez is olyan, mint bármi más az életben. Minél többször esik meg veled, annál előbb fogadod el. Megszokod.
Ide, s tova több mint három éve nem hagytuk magára huzamosabb ideig. Valamikor el kell kezdeni, ugye. Fogalmam sincs, mit fogunk csinálni nélküle. Első gyerekmentes hétvége…

 

Megosztom
Facebook Twitter Email

2 válasz érkezett a Felkészülni

  1. Hidd el, tök jól fogja magát érezni 🙂 Meg ti is! 🙂 Én is azt hittem az első ilyennél, hogy majd de nehéz lesz, de nem. Sőt, a 4 napot is kibírtam a kórházban anélkül, hogy láttam volna, (jó, az igaz, hogy akkor meg lekötött a bébi, de akkor is…)

  2. [weeneedahero](#11347328): ő biztosan. Fel sem veszi.÷)
    Mi pedig nem szerveztünk semmit. csak jó sokáig vásárolgattunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .