Rajz

Pár napja kezdtem el foglalkozni a digitális rajzolással. Mindig is érdekelt a dolog azt hiszem. Pár éve még akvarellekkel próbálkoztam otthon, de nem sikerült rájönnöm a technikára, pedig szeretem az efféle képeket.

Aztán ugye itt vannak az “egy sablon-többféle háttér projecthez” készített képek. De azok csak úgy készültek, hogy innen-onnan levadászott képeket kivágtam, és találtam, csináltam hozzájuk háttereket.

Onnan jött az ötlet, hogy szeretnék webdesign-al foglalkozni, s első kőrben csinálni magamnak egy blogsablont. Meguntam, hogy mindig más munkáját koppintom, írom át a freeblog platformjára. Megszületett egy terv a fejemben, hogy hogyan is kellene kinéznie a blogomnak. Kicsit színesebb, kicsit retrós, mivel kedvelem ezt a stílust.
Első sorban hátteret kezdtem gyártani. Még nem sikerült elérnem azt, ami a fejemben van, de mint ilyenkor mindig, most is jöttek új ötletek. A próbálkozásaimnak csináltam egy új blogot, távol az itteni ismerős környezettől. Vásároltam egy 3Gb-s tárhelyet 2000 forint/ év-ért, regisztráltam egy ingyenes domain-nevet, felraktam egy wordpress-t, és tádám, megszületett a Pazzo Design blog. Itt jelennek meg időről időre a késznek nevezhető műveim. A félkészeket meg olykor kirakom twitterre.
Egy gyakorlott grafikus biztos talál bennük hibát. De ha oda téved egy hozzáértő, remélem hogy kapok tőle ötletet, építő jellegű kritikát, egy kis mit-hogyant.

Az új oldal logója sajátkezüleg

Azt elfelejtettem mondani, hogy az új fejlécem szintén ennek a próbálkozásnak az eredménye.

Megosztom
Facebook Twitter Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .