Sherlock

Múltkor figyeltem fel a Sorozatjunkie-n egy új, angol sorozat ajánlójára, ami vasárnaponként megy a BBC one csatornán, Sherlock címmel. Ebből már sejteni lehet, hogy a régi, sok feldolgozást megért, nagy sikerű Sherlock Holmes-ról van szó. S hogy mi olyan különleges ebben a mostaniban? Hogy a zseniális detektív, napjainkban járja London utcáit. Kis változás még, hogy a jellegzetes kalapot, és a pipát is elhagyták. Az utóbbit viszont nikotin-tapaszokkal pótolták. Ja, majd elfelejtettem: Watson doktor blogot próbál írni, terápiás jelleggel. Lehet, hogy később így írja meg a nyomozásokat?

Gyerekkoromban nagy rajongója voltam Doyle könyveinek. Széltében-hosszában elolvastam Holmes összes történetét, kezdve a Sátán kutyájától, az emlékirataiig. Láttam majd’ az összes filmes adaptációját. Kedvencem Jeremy Brett. Számomra ő testesíti meg a tökéletes Holmes-figurát. Ám ez az új, elődeinél fiatalabb, modernebb Sherlock valami fenomenális. Nem is szaporítom tovább a szót. Tessék letölteni az első részt, és várom a véleményeket ide, kommentbe. S természetesen, várom a sorozat folytatását is.

Holmes És Watson

Friss: itt lehet “Tetszikezni” a facebook-on.

Megosztom
Facebook Twitter Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .