Családi

Családi sitcom:

Játszótérre készültünk családilag. Kispipi barátnője is itt volt az anyukájával, aki azt mesélte, hogy a férje milyen mérkőzést néz a tévében. Kedvesem meg is kérdezte mosolyogva tőlem:
– Te nem maradsz itthon meccset nézni?*
– Nem, mert nincs itthon sör.**

De most komolyan. Nem töltöm a délutánt a lányommal, mert a tévét bámulom inkább? Azért ez legalább akkora gáz, mint amit a minap láttam. Apuka hasán a kenguruban cipelt kisgyerekével, és a kedves papa épp rágyújt a baba feje felett.

Tényleg ennyire nem számítanak a gyerekek?

 

*Utálom a focit (és még finom voltam)
**A sört is.

 

Megosztom
Facebook Twitter Email

11 válasz érkezett a Családi

 1. Az én apukám sem hagyott volna ki meccset miattam soha, még is jó a kapcsolatunk a mai napig. A cigi már más téma. Aki gyerek mellett/fölött/előtt rágyújt, annak a karjából legszívesebben kitépném a gyereket és elszaladnék vele.

 2. @Zsic valahogy úgy vagyok vele, ha van egy kis időm, amit a lányommal tölthetek, akkor nem pazarlom felesleges dolgokra.

 3. Jó, persze 🙂
  Nem azt mondtam,hogy csakazértis ülj a tévé előtt és bámuld a kis fehér golyó után rohangáló férfitársaidat, ha nem érdekel. Csak azt akartam mondani, hogy szerintem VB idején(tehát 4 évente 1x 1 hónapig) nem olyan nagy bűn, ha egy apuka (nem Te!) nem a háromkerekű biciklit tologatja a betonon, hanem -szigorúan korlátozott mennyiségű- sörrel a kezében szurkol az aktuális/örök kedvenc csapatnak.
  De téged is értelek.

 4. @Zsic értelmetlen elfoglaltságban nálam a foci vetekszik a napozással.÷)

  @SirWale hurrá! Még egy ember a holdon! ÷D

 5. Az én apám sosem nézett focit, még sincs semmi közünk egymáshoz. Viszont az talán érdekes, hogy én az anyukámmal jártam meccsre, bérletünk volt a stadionba. 😀 Jó buli volt. Szotyola, Kojak-nyalóka, káromkodós felnőttek, és persze a Mamival lenni, különprogramon. Arra már nem emlékszem, hogy neki mi volt a móka a fociban, de jól szórakoztunk. Viszont tévében nézve nagyon unom, rendszerint hamar el is alszom tőle (ezért már el sem kezdem nézni). 🙂

 6. Akkor én nem vagyok normális, hogy a focit is meg napozni is szeretek? 😀 😛 Valamelyik nap láttam apukát a VB-sátorban mellette babakocsiban alvó gyereket. Sztem aranyosak voltak 🙂 (amúgy délután volt, alig voltak, nem volt cigifüst se)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .