Hu – Húú!

Hogy egy örök klasszikust idézzek: “…én, én vagyok. Arthur, Uter Pendragon fia, a Camelot-kastélyból…”. Na jó. Ennyire nem szalad el velem a ló. (Nincs is lovam. Tököm van.)
Használhatnék fellengzős szavakat, hogy most új korszak kezdődik a blog életében, meg et cetera, et cetera. De kétlem, hogy ettől én még megváltoznék. Most viszont örülök. Hosszú idő után, végre enyém lett a pazzo.hu domain.
Mikor anno meg akartam vásárolni, épp egy motorsport-bolt terpeszkedett a helyén. Pár hete eszembe jutott, talán amby miatt, leellenőriztem, és szabad volt a “nevem”. Innen már csak pár lépés, és tegnap, Eperke születésnapján jött az e-mail a domain vételről.

Két évig az enyém. Aztán majd meglátjuk. Ide, a freeblogra, örök fészkembe, és burkomba lett átirányítva, hiszen kifejtettem már rég: itt jól érzem magam. Remek a társaság, bár mostanában kissé szétesett, és kevés a troll. Elég a szóból. Ünnepeljünk!

 

Megosztom
Facebook Twitter Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .