Sebek

Basszus, és újra, basszus! Kezdődött tegnap előtt, mikor Kispipi a téren futkározott. Egyszer rosszúl lépett, és puff, már hasra is esett. Olyan szerencsétlenül, hogy az orra alatt lehorzsolta a bőrét. Úgy nézett ki, mintha az egyik macskánk szájon kapta volna.

Tegnap délután ismét sétára indultunk. Nem is volt baj egész idő alatt. Pöttömnek kicsattanó jókedve volt. Szaladt dombra fel, dombról le. A téren bújócskáztunk. A házunk elötti óvodánál aztán elromlott a jókedve. Miközben Eperke felé szaladt, megbotlott, és hasra, mondhatni pofára esett. Akkorát koppant a homloka, hogy nekem is belefájdult a fejem. Most már úgy néz ki, mint egy utcakölyök. Lehorzsolt homlok, a szája felett, és az orrán seb. Azt hiszem, betekerem buborékfóliába, vagy mig nagyobb nem lesz, beteszem egy dobozba.

Megosztom
Facebook Twitter Email

4 válasz érkezett a Sebek

 1. :DDD
  Nagyon az elején vagy még…, lesz ennél több is, keményebb is. Ilyen szülőnek lenni. Nálunk a kisebbik naponta zúzza össze magát, volt olyan hogy kifelé menet és visszafelé is elesett a teraszajtó küszöbében!

  Legutóbbi súlyos sérülést pedig egy dodgem karambolnál szenvedte el a nagyobbik. Na az egy díjnyertes púp volt. Nagy is, lila is… 😉

 2. http://www.szafarisport.hu/sportszer-box-c2-fejv%C3%A9d%C3%B5-p2163.html

  Nos, valamikor – úgy 17-18 éve, ennek a mintájára készült baba fejvédőt lehetett kapni, amit egy habszivacs hengerből szabtak a baba feje köré, felül kereszt hevederrel rögzítve, a fülnél pedig y alakú hevederrel és csattal az áll alatt rögzítve.
  Ez a szivacshenger kb. 3 ujjnyi vastag átmérőjű, és megakadályozza, hogy egy elesésénél a baba orra -arca érintkezzen a földdel, és sérüljön, vagy a bőr lehorzsolódjon. Kis kézügyességgel megalkotható.

 3. @bluemoon volt régen hasonló, biciklis fejvédő is, szintén bőrből.÷)
  Mondjuk, ha ilyenben jelenne meg a homokozóban, biztos mindenki meglepődne.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .