4.évad

Rendezgetem a blogomat. Egy időben "elvándoroltam" innen. Kipróbáltam egy másik szolgáltatót. Ne kérdezd, miért.

Például, volt egy albérlőnk, aki Eper egyik barátnője. Majd fél évig élt a kisszobában. Tovább is maradt volna, ha nem "penderítjük ki". Azaz, szólva lett neki, hogy most aztán keressen albérletet. (Azért költözött hozzánk, mert az előzőt felmondták. Kicsiny életünk egyik rossz döntése.) Lusta volt hozzá. Meg saját bevallása szerint, elkényelmesedett. Addig nem is költözött el, amíg szinte tálcán nem kínáltak neki egy lakást. A vége harag lett. Mármint az ő részéről. Nem adtam oda neki az egyik tévénket. Úgy gondoltam, hogy pár hónap menedéknyújtás után, amikor is nem volt gondja fűtés-víz-villany-internet számlákra, s elég jól félre tudott rakni a fizetéséből, hisz általában a mi cuccainkat használta (pl. fogalmam sincs (de), hova kenhette a borotválkozás utáni arcbalzsamomat), kissé pofátlan túlzás egy ilyen kérés. 

Szóval ezeket, s még egyéb bejegyzéseimet átemeltem ide, hogy végre teljes legyen az "életmű".

Na de nem is erről akartam szólni. Rendezgetés közben megnéztem az első, nem épp frappáns, bejegyzésemet. Innen jöttem rá, hogy ma van a blog négy éves évfordulója.

Köszönöm mindenkinek, hogy idáig jött velem, velünk. Hogy tanúja volt Kispipi születésének, hogy olvasta, néha nem túl felemelő agymenéseimet. S főleg, köszönöm a sok kommentet.

Indul az 5. évad!

Megosztom
Facebook Twitter Email

25 válasz érkezett a 4.évad

  1. Pazzo!

    Nekem a 4. évad indult idén, szóval Te vagy az öregebb blogger!:))
    Szívből gratulálok ehhez és a blogodhoz + ahhoz az emberhez, aki vagy!
    Remélem, valahogyan még viszonozni tudom a Scent of a Woman-t és a kedvességedet.:)

  2. habár az első (talán) 2 évadról lemaradtam (ez most sac per kb), azért jó a műsor, és egyrészt gratula és köszi az eddigieket, valamint csak így tovább! még sok sok évadot 🙂

  3. Tudod pazzo! Nálad mindig van valami!:-))) Gratulálok és remélem majd egyszer én is irhatom, hogy megértem a 4.5-…X-ik évadomat.:-)))

  4. @rás köszönöm. Bár látszik, nem az idő, hanem a tudás számít. Konkrétabban, te többet tudsz. Én meg még mindig középsős vagyok.÷)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .