Murphy törvény, szülőknek

Mikor ebéd után, filmnézés közben, kezded érezni azt a kellemes zsibbadást, s már épp bevackolod magad a kanapén, vagy az ágyban egy kellemes szunyókáláshoz, a másik szobában, abban a pillanatban pattan ki gyermeked szeme.

 

pazzo: emma 049

 

Megosztom
Facebook Twitter Email

16 válasz érkezett a Murphy törvény, szülőknek

 1. Idulunk a nagyihoz:
  Szereplők: Gergő a 3 éve, Apa, vagyis én.

  -Gergő kell pisilni?
  -Nem
  -Azért próbáluk meg!
  -Jó!
  -Jön?
  -Nem jön!

  Felöltözünk. Réteges…overállal leszigetleve…
  Indulunk.

  Kapun ki…már félúton, 3 perc telt el az indulás óta:
  -Apa! Pislilni kell…

  Murphy

 2. Csatlakozom első Hozzászólóhoz!:)
  Gyönyörű kislány az Emma!! És ha felébredne, én örömmel visszaaltatnám. NaNá!:)

 3. Tökéletes megfigyelés.

  Zé 1. számú kiterjesztése: aznap, amikor borzalmasan szeretnél szunyókálni, de nem teszed, mert úgyis mindjárt kipattan a szeme, na aznap még ráhúz másfél órát. Emiatt éjszaka nem bír aludni.

 4. @Tímea köszönjük. Megpróbáltuk ma visszaaltatni úgy, hogy mi is mellé feküdtünk a hálóban. Behunytuk a szemünket, és úgy tettünk, mint aki alszik. Kis idő múlva kinyitottam a szemem a nagy csendre. Gondoltam, hátha elaludt. De engem figyelt, nagy szemekkel.÷)

 5. anyuha,pazzo.annyira szívemből beszéltek.Én is kipróbáltam már a melléfekvést és azt tapasztaltam, amit te: Ő figyelt engem. És már persze jártam úgy is, hogy nem feküdtem le, mert mindjárt ébred…és még húzta a lóbőrt jó sokáig. Ja és persze éjszaka mostanában nem alszik.Én sem….:-(

 6. Ha megengeditek, hogy elmondjam miképpen csinálom én:
  vannak ceremóniák az életünkben és ilyen az esti tejeskávé, kakaó, aztán mese vagy vers, végül dal. Zárásként:
  “Jó éjt gyerekek, búcsúzik az anya mára. Bújjatok ti is be hamar a jópuha ágyba.”
  Ezt éneklem és elalszanak.
  (Előtte elmondom még: ki (nevesítve), mennyi örömet szerzett nekem aznap és milyen jó, hogy ők vannak – maguknak, nekem.)

 7. @Tímea mindenkinek van azt hiszem, napi szertartása. Nálunk még nincs esti mese. Talán majd jövő télen eljön az az idő is.÷)

 8. nàlunk a napkozbeni (akàr tobbszori) alvàs az percre pontosan fèl òra volt. Nem is àltattam magam olyan dolgokkal, mint elszunyòkàlàs, satobbi. Cserèbe vègigalussza az èjszakàt. jò uzlet ez 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .