Buli van!

Amikor anya nincs itthon, apával a buli a tetőfokára hág.

 

pazzo: 20070101 011

 

Megosztom
Facebook Twitter Email

16 válasz érkezett a Buli van!

  1. Hihi, ez nagyon édes! Tarcsátok is meg jó szokásotokat! Viszont a buli után a takarítás kit illet? Kérdezzük meg anyát, ő mit mond?!

  2. Nagyon gyorsan nőnek a gyerekek! Nézegettem korábbiakat az enyémekről és bizony, mintha most lett volna, amikor akkorák voltak, mint Emma… engem ezek a képek mindig elvarázsolnak, vissza, az elejére.:)
    Aztán adtam a Kávézóba olyat, amin pedig én vagyok kicsi…

  3. @Tímea megy az idő. Nem rég adták a kezembe, hogy vigyem fürdetni, mérni, felöltöztetik, s lassan már egyedül mászik be a kádba.÷)

  4. Nagyon aranyosak a fotók. Gyönyörű a kiscsillagod és tüneményes hölgyemény lesz belőle. Már készitheted is a parittyát a pasikra.. :))

  5. @adabe köszönjük. 14 éves korában kiváltom a fegyverviselésit, össze hordok pár homokzsákot, szögesdrótot, és hátha addigra a környéken is találnak valami világháborús bombát.÷)

  6. Jesszusom, én szórakozok a féltékeny lány-apukákon, közben meg elfelejtem figyelmeztetni a fiaimat a Rambó-apákra! Jó, hogy mondod! Holnap első dolgom lesz. ;DD

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .