Szép kis nap

Kezdődött azzal, hogy Emma nem akart aludni a reggeli után. Eperke hiába próbálta vissza altatni, a büdös kölök csak vigyorgott az ágyában, aztán hangosan felvonyított. Kimentem megfőzni a kávét. Akkor tudatosult bennem a második csapás. Csak egy főzetre elég. Mi kettőt szoktunk inni reggel. Sebaj. Van még abból az ütős amerikásból. Később az egyik macskánk az előszoba közepére rókázott. Takaríthattam. Közben észre vettem, hogy a másik macska nem tudott az egy négyzetméternyi alomtálba célozni. A fürdőszoba szőnyeg mellett, pár barna gúla várt az újabb takarítási hadműveletre. Mikor végre megnyugodtak a kedélyek, minden feltakarítva, Pöttöm bealtatva, s a második kávét nyugodtan kortyolgattam az rss-olvasó előtt, megszólalt a telefonom. Sürgősen be kellene mennem dolgozni. Most itt ülök bent. Az eső tegnap óta esik, és csak abban reménykedem, hogy a váltás időben itt lesz.

Update: Eperke most hívott (11.45), hogy a szomszéd lépcsőházban gázrobbanás volt.

(fotó: Firefly Forest )

 

Megosztom
Facebook Twitter Email

10 válasz érkezett a Szép kis nap

 1. Hú, akkor most ilyen a csillag állás úgy néz ki…
  Nekem is nagy gázok vannak, de egyenlőre nem írhatom le még őket… 🙂
  Csak egyet mondhatok Pazzo testvér:
  Kitartás!

  Gouranga!

 2. Én zombiként éltem meg a tegnapot, éjjel vezettem haza (a végigbulizott) Lyonból, reggel 2 órát aludtam, aztán munka.

  Mindenkinek jószívvel ajánlom, a világ problémái távolinak és jelentéktelennek tűnnek, amikor kézzel kell nyitva tartanod a szemed.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .