Gellert kapott műsor

Belenéztem a ma indult Uri Geller show-ba. Egy újabb csillagporos műsor. Nézők beszavazhatják a kedvenceiket. Gondolom, a következő adásnál már transzparensekkel is fel lesz szerelve a nagyérdemű. Itt bukik meg számomra a műsor hitelessége. Elvileg az a cél, hogy Geller bácsi kiválasztja az "utódját". Sok rosszat nem tudok elmondani erről az emberről. A kanálhajlítás ikonja lett. Ha megláttunk a menzán egy görbe kanalat valakinél, bedobtam a "Na mi van?Uri Gellert kaptál?" poént. Az erejét lehet mindenfélének nevezni. Kinetikusnak, meg földöntúlinak, meg x-man-esnek. Emberileg nem ismerem. Azt mondják, végtelenül szerény, meg művelt. Ez nálam jó pont. De ha a nézők szavaznak, és mint tudjuk, nálunk inkább szemszín, meg alkat, meg arccsontozat alapján ítél az istenadta nép, akkor hogy lesz belőle Geller mágus utóda? Nem a főmentalistának kellene rámutatnia, hogy "Te, öcsém, úgy hajlítod a tér-idő kontinuumot, mint én, siheder koromban!"?

Már megint egy olyan műsor, amiben a reklámidőt nyolc számjegyben lehet mérni. Sajnálom. Ebből az emberből többet néztem volna ki.

 

Megosztom
Facebook Twitter Email

Egy válasz érkkezett a Gellert kapott műsor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .