Alatt

Van mit kiírni magamból. Mostanában magam alatt vagyok.
Azt hiszem, most kezd igazából kikészíteni az itteni munkaidő beosztás. Lassan két éve a nagy változásnak, mikor beköltöztették a duma-gyárat a Hodályba. Azóta annyi változott elvileg a beosztásunkban, hogy két napot nappal (4.45-től 17.15-ig), két napot éjszaka (16.45-5.15) dolgozunk, aztán négy (három és fél) nap szünet. Ideális esetben. Ha valaki nem esik ki a malomból, vagy éppen nem megy el nyaralni. Konkrétan most egy napos megszakítással egyfolytában tíz napja dolgozom. Persze ezzel nem is lenne akkora gond. Ha emberi időben érne haza az ember, hogy még a családdal legyen. És itt bújik ki a szög a zsákból. Azaz, ez az én bajom. Hogy nem vagyok eleget a lányokkal. És ez mostanában valamiért nagyon nyomaszt.
Kispipinek még egy éve van az óvodából. Egy évem van arra, hogy ha hét közben vagyok szabadnapos, ne az óvodába, hanem máshova – sétálni, kirándulni, múzeumba, stb. – vigyem, hogy együtt legyek a saját lányommal.

 

Megosztom
Facebook Twitter Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .