Hét dolog, amit nem tudtál rólam

 

1. Ha már a hetes számnál tartunk. Hét évig dolgoztam egy budapesti színházban. Az első darab amiben közreműködtem, az a Macskák volt, és utána 300-szor dolgoztam benne (ennyiszer is láttam). Az utolsó darab a Chichago címü musical volt. Azóta is hiányzik a színpad.

2. A bal szemem azért "rossz", mert anno egy előző párkapcsolatomban, melyből szégyelem bevallani, de házasság lett egy ideig (igen, elváltam) a hölgy "szeretője", akivel közös életünk vége felé párhuzamosan élt, egy napon beállított a lakásunkba, és megfenyegetett egy flóber pisztollyal, hogy két napon belűl hagyjam el a lakást, szemen lőtt. Azóta a bal szememben nincs szemlencsém. Ez még korrigálásra vár.

3. Az érettségin matekból puskáztam (mindíg hülye voltam a matematikához), és az informatikus vizsgámon szintén (matrixszimetria.Mi is az?)

4. Szeretem, ha a dolgok oda kerülnek vissza, ahol a helyük van. Meg tudok őrülni, ha például egy könyv, elolvasás után nem az őt megillető helyre kerül. Viszont ha egy új könyvet kapok, ha kiolvastam, mindig a többi tetejére teszem. Végül valaki csak helyre rakja (Eperke vagy én), s onnantól az lesz a helye.

5. A nyakamban lévő farkasfog előző tulajdonosát apám "vadászta le". Egy barátjával, aki erdész volt az ukrán határ mentén, épp az etetőkhöz raktak eleséget egy télen, amikor a farkas megtámadta apámat. Kissebb sérülésekkel megúszta. A farkas húzta a rövidebbet. Ezt a fogat már 12 éve hordom.

6. Nem vagyok babonás (lekopogom), de tele vagyok "dzsudzsu"-val. Többek közt a fent említett farkasfog, de a kezemen lévő bőr karkötő, amit akkor vettem, amikor Eperkével az első randevúink egyikén a várban a Mesterségek Ünnepén nézelődtünk. Valamint a táskámban lapul egy darab mozaik darab az alagút faláról, ami szintén Eperkéhez köt, és még sok apró "személyes" tárgy. Ezek mind "védenek", és mindig velem is vannak.

7. Együttesben játszottam a színházas időszakomban. Dobos voltam és szövegíró. "Dekadens" volt a nevünk, és rockot (mi mást) játszottunk. Legnagyobb fellépésünk Pusztavacson volt.

A labdát tovább röpítem mimkének, és zslatkonak, na meg Zsic-nek.÷)

Megosztom
Facebook Twitter Email

17 válasz érkezett a Hét dolog, amit nem tudtál rólam

 1. Mondjuk tény, hogy nem minden pont tűnik hihetőnek a 7-ből.. 🙂
  Csak én még álmos voltam, amikor olvastam… 😀
  De ha azt mondod, mind igaz, én elhiszem 😉

 2. Mesét még nem írtam.Egyszer megpróbálom.
  Gondolom a farkasfogas a kakukktojás.Én is csak nagyszüleimtől tudom ezt. Ők mesélték.

 3. Ha esetleg hihetetlen lenne, igazolom:
  a #2 – től a mai napig frászt kapok. képzeljétek az első alkalommal…majd kiugrottam mellőle:)
  #4: tényleg így van. notóriusan mindent a helyén akar tudni, de ha valami nincs ott az sem érdekli. akkor én pakolok. de akkor meg miért pakoltam el? Annak nem ott a helye!! Ki érti ezt??? (férfi)
  #6: Nem babonás. Maga a megtestesült babona és az ördög. A babonákat ő osztogatja. (remélem érthető) A táskája tele van minden mütyürrel. Nekem dobozom van tele. Én nézegetem, ő hordozza. És semmitől nem válik meg. Nyugdíjazza.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .