Könyv

Még mindig Kindle.
Amikor csak tehettem, e-könyvet olvastam. Előbb Palm Pilot-on, aztán később a Nokia telefonjaimon, később a Galaxy S-en, míg idén meg nem érkezett hozzám a Kindle. Azóta felgyorsult a könyv zabálásom olyannyira, hogy április óta majd’ harminc könyvet olvastam el. És mindig találok újabb, és újabb köteteket, amik a könyvolvasón várnak. Minap is rám rontott Sinus kolléga a duma-gyárban, hogy láttam-e a Delta Vision könyveit? Mindegyik 1000 forint, és persze fantasy. Lett is rögtön nagy nyálcsorgatás. Ha lehetne paypal-al fizetni, már töltenék is le párat. Ilyen árak mellett érdemes Kindle-t tartani.
Persze ott vannak a nem épp legális tartalmak, amelyek nem jöhettek volna létre a lelkes felhasználók nélkül. Ezen könyvek nagy hiányossága, hogy e-book formátumban kereskedelmi forgalomban nem kaphatók, és nem is valószínű, hogy valamikor is megjelennek a kiadók kínálatában. Ezek általában régi könyvek, pl. a Delfin-könyvek sorozat kötetei, de van köztük jó pár 70′-80′ évekbeli sci-fi is. Akármikor felnézek egy-egy ilyen tartalom-megosztó oldalra, ritkán jövök le üres kézzel. mindig találok valami érdekességet. Ha úgy tudnék olvasni, mint Kim Basinger a “Marslakó a mostohám” című filmben, talán utolérném magamat olvasás terén.

Kim Basinger

Kim basinger "olvas"

 

Megosztom
Facebook Twitter Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .