Okos

Most, hogy Eperkém is kapott okos-telefont, egy Nokia E71 “személyében”, elérkezettnek láttam az időt arra, hogy végre valamelyest spóroljunk a telefonszámlán.

A kísérlet lényege: eddig havonta, a két előfizetés, meg a családi csomag, plusz duma, sms, mms, stb. olyan 18.000 forintnyi összeget húzott ki a zsebünkből. A tarifa váltás után nem lehet több 10.000-nél.
Ezt úgy próbáljuk elérni, hogy mindkettőnknek úgynevezett “Okos” tarifacsomagunk lett. Ebben nekem 90, Epernek 180 perc beszélgetés van, plusz családi csomag, hogy egymást “ingyen” hívhassuk. A csomagban szerepel a korlátlan internet, ezért az SMS-ben való szájtépést a Google Talk programmal oldjuk meg. Illetve kihasználhatjuk a net minden előnyét. Lehet böngészni, e-mailezni. Eper Facebook-ozik olykor, én meg lógok a Twitteren (ezért olyan kevés itt a bejegyzés).
A bánatom annyi volt, hogy Nokia-ra olyan programot szerezni, ami az én Androidommal kompatibilis, egy kissé macerás. Pl. míg nekem simán van Gtalk programom. Nokiára viszont nincsenek csak Google cuccok. Hogy miért?

Kíváncsian várom a jövő hónap elejét.

Nokia E71

 

Megosztom
Facebook Twitter Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .