Olvas

Egy hónapja, hogy megvan a Kindle, s ez idő alatt mondhatom, hogy máris behozta az árát. Elkezdtem felírni Eperkém javaslatára azoknak a könyveknek a hivatalos, könyvesbolti árait (jelen esetben a Bookline-ét, mert általában onnan vásárolunk), amiket a könyvolvasón végeztem ki (sokan úgy mondják, hogy “fogyasztottam”, de én nem vagyok ennyire sznob). Mivel rengeteg időm volt mostanában olvasni, meg amúgy is minden alkalmat megragadok a szellemi táplálkozásra, ezidáig tíz könyv az egyhavi termés. Nagyrészt Pratchett mű, mert a Molyon rátaláltam egy kihívásra, aminek teljesítéséhez a szerző műveiből ötöt kellet elolvasni.

Persze, ha azt vesszük, hogy általában az e-könyvek ára fele a papírkönyveknek, akkor van még mit olvasni. Viszont ennek egy hátránya van: legális, magyar nyelvű, engem is érdeklő tartalom még kevés van a neten. Van néhány bolt, de például a fent említett írótól én még nem láttam megvásárolható könyvet elektronikus formában. Persze ha találok, nem fogom sajnálni érte azt az 1000-1500 forintot.

 

 

Megosztom
Facebook Twitter Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .