Kindle

Egy hónap alatt megérkezett a Kindle-m. Tudom, kicsit soká tartott, mert ha normálisan rendelem meg, akkor egy hét. Így meg olcsóbb volt, és amúgy sem vagyok türelmetlen, ha azt vesszük, hogy a létezése óta vágyom egy ilyenre.
Minap telefonált az eladó anyukája, hogy vasárnap jönnek föl Pestre, át tudjuk-e venni a fradi stadionnál. Aztán magyarázta, hogy megfogták a cuccot a vámon, meg hogy ott leszedték róluk a megkülönböztető jelzéseket, így nem tudják, melyik a reklámos, és melyik a “sima”. Így ha valaki az utóbbit kapta, de a reklámosat kérte, akkor annak a lelkiismeretére bízzák, hogy kifizesse a különbözetet. Meg ez az opció arra is, hogy a vételáron felül beszálljunk a vámba, ami 30 százalék. Ráhagytam. Megegyeztem a fiával az árban, innentől kezdve szerintem nem az én saram. Egyébként rápakoltak az árra egy ezrest, úgyhogy tiszta a lelkiismeretem. Na meg végülis a reklámost kaptam, amit rendeltem.

Egyébként nagyon szuper a cucc. Regisztráltam az Amazonon, így megvan a garancia is, aztán felpakoltam rá pár fantasy művet. Tényleg olyan, mint ha igazi könyvet olvasnék.

Megosztom
Facebook Twitter Email

3 válasz érkezett a Kindle

  1. Pingback: Svéd | pazzo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .