Olvasó

Tegnap megrendeltem életem második nagyobb kütyüjét (Az első a telefonom volt. A Dingoo számít?), egy Kindle 4 e-könyv olvasót. Ezer éve szemezek vele (mint a Wii-vel), de most végre normális áron hozzá tudok jutni. Alig valamivel többe kerül, mint a telefonom.
Most tokot keresek hozzá az Ebay-en. Van néhány feltételem ezzel kapcsolatban. Pl. ne legyen mágneses, vagy patentos zár rajta. Nem egyszer láttam olyan telefont, vagy tábla gépet, amit ilyen tokban tároltak, aztán amikor leesett, naná, hogy pont ez az egy dolog zúzta be a képernyőt. Aztán ott van a fény kérdés. Alapból a Kindle-nek nincs háttér fénye. Azaz, tényleg olyan, mint ha igazi papír könyvet olvasnánk. Sötétben tehát nem látszik belőle semmi. Van olyan tok, amibe kihajtható lámpát tett a gyártó, és van olyan, amihez külön adnak egy felcsíptethetőset. Ez utóbbi előnye, hogy lehet “normál” könyveknél is használni, és nem kell folyton magunkkal cipelnünk, vagyis nem növeli a kütyü súlyát.

Tudom, hogy a papír könyv az igazi, de nincs gumiból a lakás, s mivel eddig is olvastam a telefonomon, elmondhatom, hogy amennyit eddig “megspóroltam” a letöltésekkel, abból már három Kindle is kitelne. Bár ez utóbbi kijelentést kissé pironkodva teszem meg, de nem tehetek róla, hogy alig van az érdeklődési körömben legális, magyar nyelvű könyv.

Kindle 4

Kindle 4

Megosztom
Facebook Twitter Email

Egy válasz érkkezett a Olvasó

  1. Pingback: Kindle | pazzo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .