UFO

Ha én ufó lennék, és a Földre jönnék, biztos az óceánokban keresnék értelmes életet, hiszen a bolygó hetven százalékát víz borítja, így evidens, hogy a fő fajok ott élnek. Nem azon az aprócska szárazföldön.
Barátságot kötnék a delfinekkel, meg a bálnákkal, akik a legokosabbak a víz alatt, és megmutatnák azt a fura, víz feletti élőlényt, akik épp az egyik bálna havert szigonyoznák. Gyorsan a cet segítségére sietnék, és elsüllyeszteném a hajójukat.
Aztán megnézném magamnak ezeket az élőlényeket is, akik “embernek” hívják magukat. Látnám azt, hogy hogyan teszik tönkre ezt a helyet, és hogy minden szarért egymásnak esnek. Fentről nézném őket, hallanám a nyüzsgést, és mindenféle zajt. Aztán lenéznék az óceánokra, és hallgatnám a béke mély csendjét, a bálnák, és delfinek beszélgetéseit. Kicsit elgondolkodnék, s végül elárasztanám vízzel a szárazföldeket. Még egy Noé nevű ipsének sem szólnék, hogy  erigyjen a helyi tüzépre, és pakolja fel a városi állatkertet egy tutajra. Aki nem tud úszni, megszívta.

 

Megosztom
Facebook Twitter Email

2 válasz érkezett a UFO

  1. Ha én UFO lennék, lenne annyi eszem, hogy nem jönnék ennek a bolygonak a közelébe. Az ember még egy masik bolygorol jött latogatot is képes lenne korrupta tenni.

    • El is tudom képzelni, ha netán erre van dolguk, lopakodó üzemmódba kapcsolnak, nehogy a seti-sek meghallják őket, és ha tüsszent egy ufo a hajón, azt nyakon csapják, és jól lepisszegik.÷)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .