Tábla

Gondoltam, a “gyerek az autóban” tábla mintájára készítek egy hasonlót, gyerekkel közlekedő biciklisek számára. A nagyobb méretet (1000×1000 px) lehet kérni, ha valaki kinyomtatná magának.

Gyerek a vázon!

 


Rajz

A design blogom tárhelye szórakozik. Amíg ki nem javítják a hibát, felpakolom ide is az utóbbi “munkámat”. Szeretem a retro-stílust, ahogy többször elmondtam. Hát gyártottam egy fejlécet, utána rajzoltam alá egy weblapot. Ha valakinek lesz kedve, az elkészülte után kódolhatja is.

A fejléc

A sablon

 


Retro

Elvagyok ezzel a sablon-koncepcióval. Ma mutattak nekem egy kincsesbányát, úgyhogy gyorsan összedobtam egy retro-alapot. Tetszik? A háttérrel még dolgoznom kell, azt hiszem.

 


Pin-up sablonok

Szeretem a retro-stílusú műveket. Tetszenek a színek, betűk, grafikai elemek. Régóta tervezem efféle képek készítését, de még nagyon az elején járok a tanulásnak. Ma elkészítettem az art-sablon alapjához két hátteret. Főszerepben a pin-up lányok!

 


Art sablon

Megvagyok, jól vagyok. Kicsit elviszi az időmet az új sablon-koncepcióm. Arról van szó, hogy van egy jó kis blog-alapom, amire a BookArt is építve van. Most azt találtam ki, hogy ehhez különböző fejléceket csinálok (gyakorlom a photoshop-ot). Az első nagyjából elkészült. Még kell rajta finomítani.

Art sablon első változata

 


Sablonok

A minap két új sablon került ki a kezeim közül, a tulajdonosok örömére, s remélem, megelégedésükre.

Az egyik a BookArt, melynek hátterét-fejlécét a blog tulajdonosa, SzuperApu csinálta (el ne felejtsem meginterjúvolni a hogyanról).

A másik Weenee blogja, aki a sokszori (hányszor is?) unszolásomra végre kiválasztott egy neki tetsző sablont, s saját kezűleg csinált hozzá egy nagyon szép fejlécet.

Annyira megtetszett az új BookArt sablon, hogy elhatároztam, felhasználom az alapját, és csinálok pár hátteret. Egyelőre tetoválás minták vannak hozzá a tarsolyomban. De erről csitt! Majd később.