Bujjék

Az év első posztja. Bár igazából rég nem számít, hogy hol ér véget a régi, s hol kezdődik az új év. Az ember az időt a saját korával méri. Ez számít igazán. Sose értettem, miért kerítenek ekkora feneket a szilveszternek.

Nincsenek fogadalmak, csak tervek a jövőre nézve. Talán végre sikerül a hitel átváltás. Bár ez is kicsit a csöbörből, vödörbe esetére emlékeztet. Ha már több marad a zsebünkben, jól jártunk.
Jó lenne olyan webes munka, amiért végre fizetnek is. Szerencsére van egy olyan képességem, hogy minden szoftvert, felületet meg tudok tanulni kezelni, ha adnak rá pár napot. De jó lenne grafikával is foglalkozni. A freeblog sablonozás nem jött be idén sem. A jelenlegi meló úgy tűnik, haldoklik. Itt duplán igaz az a gyakorlat, hogy a vezetők szeretnék megtartani az eddigi pénzüket, ezért a sameszok fizetését csökkentik, illetve csökkentik a dolgozók létszámát. A kereskedelmieknél már bebizonyosodott, hogy kevés dolgozóval nem igazán működőképes a média. Hallottam pár remek sztorit.

Ahogy mondani szoktuk: csak egészség legyen. A többit megvesszük.

Megosztom
Facebook Twitter Email

2 válasz érkezett a Bujjék

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..