Haven

Van egy festői, óceánparti kisváros, valahol Amerikában, ahol megjelentek a Bajok. Húsz éve már egyszer itt voltak, de idővel eltűntek. Él itt pár ember, akik tudtukon kívül természetfeletti erővel rendelkeznek. Őket úgy hívják: a Bajosak. Egy vak ember különvált árnyéka embereket öl. Egy nő hangulatával tudja befolyásolni a környezete időjárását. Egy fiatal lányra aki ránéz, legvadabb rémálmát látja meg benne. Úgy tűnik, a városban mindenki tud a Bajokról, de senki sem hisz bennük. Van egy nyomozó páros, aki utána jár ezeknek a dolgoknak. Az egyikük múltjában van valami titok, ami összefügg azokkal, amik a városban húsz évvel ezelőtt történtek.

Nagyjából ennyi mondható el az újonnan felfedezett sorozatról. Nekem olyan, mint egy jó könyv, amit alig tudok letenni. Eperkének nem tetszik, bár még csak az első részeket látta. Szerintem érdemes megnézni.

Haven

 

 

Megosztom
Facebook Twitter Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..