Őrség

Olvasom az Éjszakai őrség című könyvet. Elsősorban azért, mert a mindennapi fél óra oda, fél óra vissza hév-utat így jobban viselem, hiszen ahogy mondják, egy jó könyv mellett repül az idő. Másodsorban viszont az is megfordult a fejemben, hogy talán így ihletet tudok nyerni a saját urban fantasy írásaimhoz.
Sokszor eszembe jut néhány új történet, vagy épp a legutóbbi folytatásán gondolkodom, ami mind közül a legígéretesebb, hisz sokan jelezték tetszésüket. Persze függetlenül attól, hogy sok emberben benne van a vámpír-mánia. Nem is tudom, mi kellene ahhoz, hogy folytatni tudjam az írást.

 

Megosztom
Facebook Twitter Email

2 válasz érkezett a Őrség

  1. Engem az olvasás mindig inspirál, bár én leginkább a verseknél használom ezt ki. Talán mert hosszabb dolgokra nem nagyon van most időm. 🙂 A nagyobb lélegzetvételű műveknél két fajta van: ez egyik elolvasása után azonnal regényt akarok írni megint, mert annyira tetszett; a másik fajtánál azonnal regényt akarok írni, mert annál még bekötött szemmel is jobban írok. 😀 (mondom én, aki vakon gépelek… hehe)

    Szóval olvass csak, aztán egyszer csak elkap az ihlet, és semmi nem tud majd az utadba állni! 😉

  2. [ArtmüllerÁgnes](#11333595): valami plusz is kell ahhoz, hogy írjak. Megfelelő külső impulzus, azt hiszem. És normális (az én esetemben? hehe) lelkiállapot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..