Béna

Igen, béna vagyok. Írhatnám nagybetűvel, úgy igazabb lenne. Vajszívű, puhány, félnótás. Nem való nekem a beszoktatás. Az igazi még csak jövő héten kezdődik, és Eperke vasöklébe van téve, de a héten voltam bent Kispipivel párszor. Én leszek a nörd apuka, aki az óvoda számítógépeit javítja, meg portable programokat visz a titkárnőnek, hogy tudjon csilli-villi meghívókat, meg hirdetményeket csinálni. Amíg én az irodában laptopot piszkáltam, addig Pöttöm a csoportjával játszott az udvaron.

Ma más volt a helyzet. Megbeszéltük az óvónővel, hogy előbb viszem be Kispipit, hogy ne csak udvar-időben legyen együtt a társaival, hanem a csoportszobában is. Mivel senki nem mondta nekem hol a helyem, leültem egy felnőtt méretű székre a gyerekek öltözőjében, ami a szobájuk előtt van. Csak sajnos Pöttöm meglátott, és egy zokogó gyermekkel kézen fogva jelent meg az óvónő, aki mondta, legközelebb legyek szíves a folyosón várakozzam. Én meg ugye vajszívű vagyok. Ha a lányom szemében könny csillog, az én torkom is elszorul. Az udvar-ideig hátralévő perceket együtt töltöttük az öltözőben, és csak kint engedett fel a lány. Onnan aztán ebéd ideig ki sem tudtam robbantani.

Tehát a beszoktatás Eperkére vár. Én ehhez nem rendelkezem idegekkel. Csak el..szom a kölköt.

 

Megosztom
Facebook Twitter Email

4 válasz érkezett a Béna

  1. off: a bénáról jut eszembe.
    A vegetáriánus egy ősi indián kifejezés. Jelentése: “béna vadász”

  2. nektek is szokni kell, ezek a napok nem csak a gyerekrol szolnak àm… meg lehet vele errol beszèlni, megkèrdezni, hogy èrzi magàt, vannak e màr cimborai ilyesmi…. ti meg azzal tudtok neki segiteni, hogy az ovonot mint tàmaszpontot mutatjàtok be neki… (SOHA a gyerek elott nem szabad negativan beszèlni az ovonokrol, tanarnokrol stb..), hiszen az o “kezebe” adjatok a gyerkocot ès ha toletek pozitiv megerositèst làt, akkor o is nyugisabb lesz ès siman fogja venni az akadàlyt… menni fog

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..