Könyv

Szégyen, de már hetek óta nem vettem könyvet a kezembe. Ciki, de ez van. Igaz, hajnalos héten csak egy vágyam van: aludni, aludni, aludni. S a napi 5-6 órát így is keveslem. Hát még, ha olvasnék előtte. Általában még jövet-menet a fél órás hazautat szoktam kihasználni olvasási célra.
Két hete adtam vissza kollégámnak az Elveszett próféciákat, előtte pedig  A temető könyvét olvastam el.

Tehát most itt állok olvasnivaló nélkül. Böngészem a könyves blogokat, meg a boltok kínálatait. Igazából valami kellemes, humoros könyve(ke)t keresek az esős őszi napokra, meg amíg várok az új Neil Gaiman (ne adj’ isten, James Herriot) műre. Tud valaki ajánlani egy jó könyvet?

 

 

Megosztom
Facebook Twitter Email

10 válasz érkezett a Könyv

  1. Én nem merek könyvet ajánlani, mert ami nekem tetszik, az még egyáltalán nem biztos, hogy Neked is. A drága férjem pl. legutóbb azt mondta nekem, hogy az a baja az én könyveimmel, hogy én mindig olyan lelkizős történeteket olvasok, ő meg a fordulatos könyveket szereti, így aztán Anna Gavaldát nem is mertem a kezébe adni, pedig az Együtt lehetnénk nekem kimondottan tetszett. 🙂

    (Nem tudom, figyeled-e, hogy úgy ajánlottam, hogy nem ajánlottam. :D)

  2. @pazzo
    Én imádtam. És tegnap megtaláltam végre DVD-n is, nagyon kíváncsi vagyok rá, pedig tapasztalatból tudom, hogy az ilyesmi rendszerint csalódáshoz vezet. De ennek a bemutatója épp olyan jeleneteket mutat, amik a könyvben is pontosan így voltak. Hátha végre lesz egy kellemes csalódásom is ez ügyben… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..