Tűzvarázsló

Egy egész velencei (a magyar, természetesen) nyaralásom szólt ennek a iszonyú szar dalnak az árnyékában. Persze, akkoriban volt “menő”, meg új.
Apám a barátnőjével egy sufniban, én meg a barátnőjének a fiával egy nagy sátorban a sufni mellett aludtunk. Vizet kannákban szállítottuk a jó pár utcával arrébb lévő kék nyomókútból. Akkor, és ott ismerkedtünk meg egy gyerekkel. Ezt a szart bömböltette a nyaralójukban, kazettás magnóról, és amerikai gördeszkája volt, mikor én csak Triálon gördültem. Kamionos volt az apja, ha jól emlékszem.  Azt hiszem akkor fogalmazódott meg bennem az a vélemény, hogy minden pénzes gyerek nyálas ficsúr. Azóta (is) jobban szeretem a Green Day-t, meg az operákat.

Hogy egy klasszikust idézzek, saját szájízem szerint átköltve:

Faszfej! Tűzvarázsló. Picsába!

 

Megosztom
Facebook Twitter Email

4 válasz érkezett a Tűzvarázsló

  1. Ó.. Ford Fairlane.. ideje lenne újranézni. Hogyha a top tízben nem is, de a top húszban biztosan helyet foglal nálam.

  2. Az én apám is kamionos volt, de a tűzvarázslót utáltam mindig. 🙂

    Én Depeche-t hallgattam orrvérzésig, anyám nagy bánatára. Bár ő attól is ki volt akadva, hogy csak fekete ruháim voltak, pedig szerintem nekem nagyon jól áll a fekete. 🙂

  3. @SirWale igaz,igaz. Nekem is már újra kellene néznem.

    @Zsic régen, mikor még nem lehetett annyi mindent kapni itthon, nagyon jól ment a kamionosoknak.

    @ArtmüllerÁgnes én maradtam a “keményebb” zenénél. EMlékszem, akkoriban vagy “Depeses”, vagy “Brosszos” volt a menő.÷)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..