Nem nám

Wale indított egy játékot. A szabályok roppant egyszerűek. Lássuk csak.

1; Mindenkinek, akit megneveznek, meg kell mutatnia, hogy ki az a három
férfi/nő, akinek nem tudna nemet mondani, vagy hogyha mégis, nagyon
nehezen.
2; Meg kell nevezni azt, akitől a feladatot kaptuk, illetve azt az öt
embert, akinek továbbadjuk azt, és értesíteni  arról, hogy kijelölted.
3; Lehetőleg a választottak az élők sorát bővítsék. (bizony srácok, Marilyn Monroe kilőve)
4; A kiegészítő szabály: Hogyha házas életet élsz, vagy párkapcsolatban
állsz valakivel és az illető tudod, hogy látni fogja a listádat.. és ez
miatt aggódsz esetleg, módosíthatod a szabályokat itt-ott. 

Egyértelmű, hogy rám az utolsó pont nagyon is vonatkozik, hisz itt van nekem Eperke. De ha nem is olvasná ezt az oldalt, akkor sem mondanék mást.

Igazából túl vagyok már azon, hogy bármely hölgyet "megkívánjam". Persze, kölyökkoromban nekem is lógott pár Samantha Fox plakát a falamon. De kinek ne tetszett volna akkoriban? Kedves arc, nagy mellek, szép csípő (máig ez utóbbi a gyengém, na meg a szép boka). De egy ponton túl, ha meglátok a neten, vagy az offline életben egy csinos, vagy éppen alulöltözött hölgyet, valahogy nem jut eszembe az, hogy milyen jó volna vele. Ezért lenne nehéz dolgom összeállítani ezt a listát. Inkább olyan szempontok alapján válogatok, hogy ki, mennyire tetszik. Nincs arról szó, hogy akár egy napot, vagy éjszakát töltenék az itt felemitett emberekkel. Maximum jó volna őket nézni a való életben.

Elég a dumából! Lássuk a listát.

1. Az első, aki eszembe jut, Sandra Bullock. Kedves, és van valami természetes bája, ami magára vonzza a tekintetet. És a kisugárzása…

Sandra Bullock

2. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a második hölggyel évekig együtt dolgoztam. Sőt! Még egy apró karácsonyi ajándékot is kaptam tőle. És általában Sandra Bullock magyar hangja. Ő Für Anikó.

Für Anikó

3. Hármat kiválasztani nehéz feladat. Szerencsére minap néztem az Állítólag egyik adását, így rögtön eszembe jutott a műsor egyetlen női szereplője, aki kicsit vörös hajú, és ráadásul szeplős (másik gyengém), Kari Byron.

Kari Byron

Nos, meg kellene jelölnöm öt embert. De inkább szabad prédává teszem a kérdést, és linkeljétek be kommentbe, ki a Ti szemetek, szátok ingere.

Megosztom
Facebook Twitter Email

2 válasz érkezett a Nem nám

  1. Nem nám.. =Đ

    Samantha Fox tényleg nagyon ütősen nézett ki akkoriban. Egyébként utánajártam, és a kis játékom elég szépen elterjedt. =)

  2. @SírWale én is belebotlom itt-ott. Minap még a könyves játékomra is ráakadtam. Az ilyen játéknak mindig nagy a viszhangja.÷)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..