Elhunyt Michael Jackson

Magyar idő szerint, éjjel fél kettőkor eltávozott az élők sorából Michael Jackson.

A 80-as évek meghatározó előadóművésze volt. Olyan dalokat adott a világnak, mint az 1982-ben kiadott Thriller, az 1987-ben megjelent Bad, és 1995-ben They Don’t Care About Us című számok.

Gondolom, sokan emlékeznek még, a Lionel Ritchie-vel együtt írt, We Are The World című dalra, amivel az afrikai éhezőkön próbált segíteni.

Legalább akkora veszteség érte a zeneipart, mint 1991-ben Freddie Mercury halála. Egyedülálló jelenség volt. Nyugodjon békében.

 

Megosztom
Facebook Twitter Email

13 válasz érkezett a Elhunyt Michael Jackson

  1. Fél kettőkor? Én fél egykor olvastam róla. Akkor már twitteren is téma volt.

    Nyugodjék békében.. megérdemli, hisz sok mindent letett az asztalra.

  2. A zenéje korszakalkotó, a halálhíre megrendítő… Esetében az emberi vonulat másodlagos, mert sorsa annyira szerencsétlenül alakult, h a fene se tudja eldönteni, h mi az, amiről maga tehet, s mi az, amibe a környezete és körülményei sodorták. Sajnálom az utóbbi éveiért, és szomorú a halála azért is, h már soha többé nem lesz visszatérési lehetősége, h újra megmutassa, mire képes.

    Nyugodjon békében!

  3. Nagyon kár érte! Iszonyat nagy tehetség volt! Nagyon sajnálom! Még élhetett volna! És a tánctehetsége……… na olyat senki nem tud! Imádtam!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..