Lesz még

Fene sem tudja, hogy jutottam el egy vámpírtörténet írásáig. Valamit írni kell. És mindenkiben van valami, amit ki szeretne írni magából. Bennem ez van. Nem tudom miért. Talán a család múltja miatt. Erre utalnak a "másik világ" bejegyzések is.

Új munkacímet adtam a történetnek. "Hétköznapi vérszívó" lesz mostantól. A második vázlat születőben van. Még a fejemben, de talán ezen a héten kikerül a blogra. Az egyik kolléganő, akinek mutattam az elsőt, állandóan nyaggat a folytatásért. A béke kedvéért elküldtem neki a Twilight mind az öt részét. Legalább addig lesz mit olvasnia.

Bár még nem állt össze rendesen, valahogy úgy gondolom, itthon, azaz Budapesten fog játszódni, az első világháborútól napjainkig, kis külföldi kalandozással. Igyekszem a boncnok tanácsait is követni. Hogy mi lesz belőle, és mikorra? Ha marad lelkesedés, motiváció, és főként ihlet… Az már a jövő zenéje.

Megosztom
Facebook Twitter Email

2 válasz érkezett a Lesz még

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..