Hét fogás

Megint egy játék ütötte fel a fejét a bloggerek közt. Mcdas, a Blogszféra Vándorló Szerzetese, többek közt engem is kipécézet. Azt hiszem, még tartozom neki egy másik játékkal is (szólj, ha így van), de köztünk legyen szólva, mostanában lyukas az agyam. Fura egy játék. Nehéz össze szedni ennyi dolgot magamról. Egyrészt, mert ez egy blog, s itt általában mindig rólam, illetve a véleményemről van szó.


Álljon hát itt hét dolog rólam:

 1. Jó pár éve egy tiszavirág életű rock-zenekar dobosa voltam (hosszú haj, műbőr, kiszegecselt szerkó, ilyesmi). A nevünk "Dekadens" volt- Saját, és Queensryche számokat játszottunk. Nagyobb fellépésünk az akkor elöször megrendezett, és nagy bukta, pusztavacsi rock fesztivál volt. Egyébként Gyálon játszottunk valami klubban (fene sem emlékszik a nevére).
 2. hetedikes koromban , minden hétvégémet az ügetőn töltöttem. Nem, nem fogadtam. Hajtottam. Persze csak csikó kocsit (két üléses, alacsony padlós, valami ilyesmi ), és amatőrként, a Matucza istállóban.
 3. Utálom a babot. Mikor szegények voltunk, egy időben anyám folyton bablevest főzött. Ma már rá sem tudok nézni. Esetleg egy évben, egyszer eszem meg.
 4. Bármit, amit a fejembe veszek, azonnal meg akarom csinálni, venni. Olykor ezért rossz vásárt csinálok.
 5. Végtelenül idegesít, ha becézik a dolgokat. Kápi, törcsi, fürcsi, stb. A hajam égnek áll tőle. Könyörgöm! Ha már egyszer megtanult az ember normálisan beszélni, miért sajnálja azt a pár betűt a szavak végéről?
 6. A másik, számomra idegesítő tulajdonság, a rágógumi csattogtatás. Ha meghallom, máris ökölbe szorul a kezem.
 7. Ellentétben a 4.ponttal, eléggé Pató Pál vagyok. Ha úgy látom, hogy valami nem sürgős, elhalasztom. A baj csak ott kezdődik, hogy feledékeny is vagyok.÷)


Nos, nálam megáll a játék. Aki fogja, had vigye.

seven

(Foto: djwedo

Megosztom
Facebook Twitter Email

7 válasz érkezett a Hét fogás

 1. A 4-7 pont ismerős ha magamba nézek. Csak még azzal a kitérővel, hogy lista írós típus vagyok, írom a listáimat prioritás szerint, és ami a lista alján van, az van hogy több hónapig ott is marad 🙁

 2. @mcdas csak azt felejtettem el, milyen játékról volt szó.÷)
  A dobolásból már csak egy pár dobverő maradt. Szerintem már ütemet sem tudok tartani.÷D

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..