Szavazzunk!

Elért minket a tavaszi szavazási hullám.

Először SzuperApu pólókölteményére lehet voksolni, amelyen Ana blogjának dizájnja díszeleg, és lassan megvásárolható lesz az oldalon keresztül (na meg egy külföldi kapcsolat segítségével).

És lehet szavazni Medi (Blovag társunk) fotójára, a Canon fotópályázatán.

Bodzásfanta is indult a fent említett fotópályázaton. Az ő képére itt lehet szavazni.

Mindkét voksolás regisztrációhoz kötött!

Update: Igaz, még nagyon béta (béna?), de némi alap elkészült a blog etikettel kapcsolatban. Itt lehet megtekinteni. Kommentben építő jellegű kritikát lehet megfogalmazni.

Elő az egerekkel!

 

 

Megosztom
Facebook Twitter Email

35 válasz érkezett a Szavazzunk!

 1. @SzuperApu nem a terv volt gyenge.Kevesen voltunk hozzá.Ki tudja,mennyi szavazat számít?

  De egy online pólóbolthoz elég jó “közvéleménykutatás”.÷)

 2. A legyen okost én sem értem. Akkor ne kommenteljek? 😉
  Hiányzik a bloggerről szóló etikett ebből a listából.
  “Tájékoztasd az elvárásaidról a kommentelőket.”

 3. Drága Feleim!Lássátok szemetekkel fenti írásomat,hogy ez még biza csak por,hamu, és (nagyon) béta verzió.
  Az okosságot kihúzom.÷)

 4. A segítőkészség szrerintem túlzás, mire fel egy idegentől? akkor legyen még, hogy küldjön pénzt is 🙂 meg kéne egy No Etikett gomb 🙂
  Szerintem az 1,5,7 pontoknak van értelmük, de nem nagyon derül ki végül, hogy az illető mit is akar, mire finnyás.
  A vagy előtt nincs vessző felsorolásnál.

 5. @Teodora a segítőkészség kommenteknél inkább a másik tájékoztatása,ha valamit nem ért.Nem pénzről szól.De igazad van, át kell fogalmazni.
  A “vagy” javítva. Köszönöm!÷)

 6. Én még mindig abban hinnék, hogy lennének alappontok, amiket lehetne x-elni, hogy az adott blogra melyik szabályok vonatkoznak, mert engem például egyáltalán nem zavar, ha valaki eltér a témától és valami olyat mond, vagy kérdez, ami egészen más… De szerintem vannak még páran, akik az egyiket elfogadnák, de a másikat nem…
  Az ikon színe, meg függjön attól, hogy hány be x-elt kocka vonatkozik a blogetikettből erre a blogra. Pl: zöldes lehetne az ikon árnyalata, ha 1-2 , lila 3-4 kék 5-6 stb-stb a pirosig, ami azt jelenteni, hogy itt bizony minden pont számít. Kezdetnek lehetnének ezek a pontok, amik most vannak és akkor a későbbiekben, ahogyan változnak az idők, úgy lehetne fejleszteni…
  Akit meg érdekel az is, hogy modoros legyen szépen ráklikkel az ikonra és megnézi, hogy mi az ami belefér, me gmi az ami nem…
  (Bocs de én ilyen vizuális típus vagyok)

  Gouranga

 7. szerintem vegyétek bele az irl-t is, ami netikettileg régóta halálos főbűn, bár lehet, hogy az illem témánál komolyabb, meg ennyi erővel alap jogszabályok is mehetnének (gyűlöletbeszéd, szerzői jogok..)..

 8. Azmiaz, hogy irl?

  Pazzo: Néztem a levelet, de csak most, azt hittem nem ment át, azért is írtam ide is ezt a fantasztikus ötletet. :)))

  Gouranga!

 9. és ez a blog etikett dolog ez csak a kommentekre fog vonatkozni, vagy lesz majd bejegyzésekre is? egyébként a normális emberek ezek szerint kommentálnak most is, meg eddig is, a többi meg nem fog így soha. szvsz.

 10. Szerintem az egész blog etikett pontosan annyit fog érni, amekkora támogatottsága lesz.
  (1) Ha elég sokan foglalkoznak vele, talán előbb-utóbb kialakul a konszenzus, hogy mi az, ami vitán felül a többség szerint része az etikettnek
  (2) Trollok, akik tahó módon kommentelnek/írnak, mindig is lesznek – viszont, annyi értelme lesz a blog etikettnek, hogy ha később egy oldalon megtalálod a sticker-t, legalább tudhatod, hogy jó eséllyel “értelmes” helyen vagy – és tőled is hasonlót várnak.

 11. Ööö. Kezdetnek nemrossz, nemrossz, de a jelenlegi állapotból csak a 7. pontot tudom teljes mértékben magamévá tenni:
  1. engem egyáltalán nem zavar az offkomment. Biztosan zavarna, ha én lennék a subba, de száz komment alatt szerintem ennek nincs jelentősége.
  2. Hát mittudomén… felőlem lehet valaki tiszteletlen, akár vitázik, akár nem… 🙂
  3. passz.
  4. talán ha ki lenne azzal egészítve, hogy … “és ne élj vissza mások segítőkészségével”.
  5. Egy kicsit mindig a kisebbség felé húzok, feltéve, ha nem agresszív/kártékony kisebbségről van szó.
  6. esetleg lehetne hivatkozni komment sorszámára és/vagy kommentelőre.

  Továbbá irl-ről fogalmam sincs (tudomtudom, google).

  Beletennék viszont valami olyasmit, hogy ne közölj másokról semmi olyat, amit ők maguk nem közöltek ugyanazon a honlapon.

  Az az igazság, hogy én sokkal általánosabbnak képzelem el ezt az egészet, szval nem csak kommentekre redukálva. Mondjuk van rá idő :))

 12. Netikett ide vagy oda, Anáék és ti a KOMMERSZ és mainstream vonalat képviselik, erre használják őket itt a friblogon, midnenféle, fogyasztáshoz kapcsolható tevékenységet népszerűsíteni a fiataloknak. Láds, kikkel van mindig kirakva a főoldal ha valami fontos esemény van.

 13. @Karesz kérlek áruld el, hol látsz itt fogyasztáshoz kapcsolható tevékenységet? De örülök,hogy “fontos esemény”-nek látod ezt.÷)

 14. Írtam a support emailre, felajánlok egy custom szkint a blogetikettnek. Ennél többet nem tehetek, azon kívül, hogy betartom.

  Kérdés: a blogetikett blogon nem lehet kommentelni?

 15. @702 megkaptam az e-mailt.Köszönöm hálásan a felajánlást.
  A blogetikett blogon (egyenlőre) nem látom szükségét a kommentelésnek. Ez inkább “csak” egy gyűjtemény akar lenni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..