Vasárnap

Nem tudom, miért vannak úgy oda egyesek a vasárnapi munkaszünetért. A 21. században élünk, nem a középkorban, semmi nem indokolja, hogy a hét bármely napján ne kereshetne pénzt az ember, csak valami homályos vallási indokkal tudják alátámasztani, ami meg szintén nevetséges ebben az évszázadban.
Az viszont sokkal emberibb lenne, ha az ember a saját születésnapján szabadnapos lenne, esetleg kapna a munkáltatójától egy pár ezer forintos valamilyen utalványt. Kaja, vagy kultúra jegyet. Csak ne egy üveg alkohol, vagy omnia formájában valósuljon meg, mert az efféle ajándékot rögtön az illető fejéhez (jobb esetben a kukába) vágom.

Megosztom
Facebook Twitter Email

2 válasz érkezett a Vasárnap

  1. A gasztronómiában ez rosszabb. Vasárnaponként mindenki szabad, ezért neked sokkal többet kell dolgoznod ezen az amúgy pihenésre szánt napon. Plusz mivel rengetegen a családdal akarják tölteni a napjukat, jobban is kell sietned a kajával. Vallás ide, vagy oda. =)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..