Blogger

Jó volt bloggernek lenni. Amikor elkezdtem, lassan 10! éve a freeblogon, kialakult egy kis társaság. Olvastuk egymás írásait, szinte mindig kommenteltünk, vidámak voltunk, nagy tervekkel. Segítettünk ahol tudtunk, játszottunk, találkoztunk a blogger kávézóban.
Az volt a nagy álmom, hogy egyszer a bloggerkedésből fogok megélni.
Azóta megszűnt a kávézó, megszűnt a freeblog. Lassan megszűnik az az érzés amit akkoriban éreztem, hogy jó dolog bloggernek lenni. Leírni a napi dolgainkat, apró kalandjainkat, vagy egy fejünkből kipattanó történetet. Aztán lesni, hogy ki mit szól hozzá.

Később megtanultam sablont gyártani, és egy csomó blognak készítettem új ruhát. Örömömet leltem ebben is, mert így tanultam valami újat, ebben az esetben a CSS-t, és HTML-t, meg a Photoshop-ot.

A freeblog megszűnésével szétszéledtünk. Pedig szinte csak onnan olvastam blogokat. Mikor a főoldalt is én szerkesztettem, még többet. Igazi kincsesbányához kaptam kulcsot. Hogy hol vannak ezek az emberek azóta? Ki tudja? A hőn szeretett RSS-olvasóm megszűnése óta nem tudok róluk semmit. Állok egyedül egy téren, pedig nem rég még nyüzsögtek itt a grafomán emberek.
Újra kellene szerveznem az online “életemet”. Új blogokat felfedezni. Kizárólag olyanokat, akik a szó szoros értelmében magukról írnak, vagy valamilyen érdekes témáról, és nem az unalmas politikáról. Arra ott vannak a hírportálok.
Értelmes emberek, írjatok!

forrás: http://socialmedia.biz/

kép: http://socialmedia.biz/

 

Megosztom
Facebook Twitter Email

3 válasz érkezett a Blogger

  1. Helló!! 🙂
    Na jó, én is sajnálom, hogy szétszéledtek a népek, de azért lehet még szemezgetni. És itt (is) köszönöm a sablonokat,amiket készítettél nekem! <3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..