Szem – úgy ahogy

Ugye úgy kezdődött, hogy végre rávettem magam, hogy megvizsgáltassam a rossz bal szemem. Aztán kiderült, hogy anno raktak a szemem köré egy “szerklázst”, amolyan vékonymetélt formájú dolgot ami kívülről nyomta a szemem, az olaj meg belülről. Ennek a varrata kiszakadt, és ki kell venni, különben a bacilusok a látóidegen keresztül az agyamba másznak.

Úgyhogy másnap ahelyett, hogy elindultunk volna Szilvásváradra, elmentünk az István kórházba, ahol a régi orvosom a főorvos, és kiszedte a szememből még a műtéti programok előtt a cuccot. Aztán adtak szemcseppet, meg egy időpontot május elejére, amikor kicserélik majd az olajat is a szememben, és mehettünk kirándulni.
Röviden ennyi a sztori. Átélni természetesen rosszabb. Ráadásul mindez hirtelen, egyik napról a másikra jött. Nem csoda hát, hogy az első vizsgálat után le kellett feküdnöm, és fel kellett mosni, amit így utólag egy kicsit cikinek érzek. Aztán persze azon ment a drukk, hogy ne legyen olyan sürgős, és elmehessünk a jól megérdemelt pihenésünkre. Meglepődtünk, mikor azt mondta az orvos, hogy ez nem akadály. Úgy tűnik, egynaposban dolgoznak, mert azt mondták, a legközelebbi műtét után aznap haza is mehetek, és csak másnap kell visszamenni vizsgálatra. Szóval most ott tartunk, hogy május 8-án reggel bemegyek egy újabb, hosszabban tartó gyötrésre, mert be kell vallanom, az érzéstelenítéssel végzett szemműtét minden, csak nem kellemes.
Megosztom
Facebook Twitter Email

Egy válasz érkkezett a Szem – úgy ahogy

  1. Pingback: Szem 4 – Kórház | pazzo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..