Ö.E. 3.

Tudtam, hogy lejár idén a jogsim. Megnéztem, augusztusban. Aztán barátnőm szólt, hogy figyelj nézd meg jól a dátumot, mert tuti a másik lesz. És az lett. Így maradt az elintézésre nem teljesen 2 hetem. (Utálok az utolsó pillanatra hagyni fontos dolgokat, és nagyon nem szeretem azokat az embereket akik ezt teszik. Szóval most magamat is. )

Én, mint eü.-s előnybe vagyok, el tudom gyorsabban intézni azt a pár dolgot, ami kell hozzá, és hipp-hopp kész a jogsi. Egy frászt!

Kedd: munkahelyen levetettem reggel a vérem, 2-re kész lett, kinyomtattam, írattam szemészeti igazolást.

Szerda: betegállomány Bogyó miatt, Pazzo is itthon, gondoltam egyet háziorvost hívok, mennék igazolásért. Nem, kell még egy EKG. Tudni kell, melóba kedden megyek, osztályon nincs EKG gép, mennem kell cardiológiára beutalóval, de csak du 14 óra után és időpontra, szóval 18-ig bármikorra beeshetek, mert hát más osztályról is mennek. Legkorábbi okmányirodai időpont 19-e rákövetkező hétfő 12 óra, és még addig a házi orvoshoz is el kell jutnom (még egyszer!), aki hol délelőtt (8-12), hol délután(16-18) dolgozik , péntek változó. És még így is könnyebb, mert 2 dolgot egy nap elintéztem a munkahelyemen! Mi lenne ha nem tettem volna. Hány nap szabi vagy lógás a melóból és komoly logisztika, hogy ki, mikor menjen Bogyóért!

Számolok. És bár fontos, hogy délelőtt vagy délután, nekem annyira nem, mert a gyermekért menni kell az oviba, szóval ugyanúgy program. És gyermekkel nem rohangálok egészségügyi intézménybe influenzás napokon.

1. nap háziorvosi beutalók beszerzése

2. nap laborba elmenetel délután leletért elmenni

3. nap EKG-ra elmenni (szerencse, ha egy napra tudom tenni a laborral)

4. nap visszamenni a háziorvoshoz

5. nap okmányirodába elmenni.

Hát azt hiszem mindenhez kell 1 – 2 hónap, hogy ne legyen odabent feltűnő, hogy jogsit készítesz!

Megosztom
Facebook Twitter Email

2 válasz érkezett a Ö.E. 3.

  1. ööö, de miért kell EKG meg vérvétel a jogsihoz?
    én 3 éve, mikor a névcsere miatt újracsináltattam elmentem az eüs papírért is, hogy minél később kelljen újra.
    nem a háziorvoshoz, hanem valami foglalkoztatásegészségügyi vagy milyen dokihoz kellett menni, de annyi volt, hogy rámnézett, kérdezett párat, elolvastatta velem a táblát és már meg is volt a a papírom…

  2. ezt kérdeztem én is, közölte, hogy bár fiatal vagyok ez kell. Gyanítom egyébként, hogy orvosa válogatja a baromságokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..